Zakaj izbrati kama.si

 Spletna trgovina KaMa – za vegane, vegetarijance, ljudi z alergijami, avanturiste…pravzaprav za VSE!

Spoštujemo in cenimo živali zato je naša ponudba 100% veganska, 100% rastilnska, brez laktoze, brez jajc.

Na vprašanje kaj jedo vegani in vegetarijanci odgovori naša spletna trgovina KaMa s svojo raznoliko in obsežno ponudbo. Ne, ne jemo le solate - naša ponudba obsega vse od sejtana, slastnih sojinih medaljonov, veganskih sirov, kultnih cola bonbonov, smetan, namazov, začimb… in še in še.

Kuhanje in pripravljane različnih veganskih  jedi je zabavno in zato bomo imeli v kratkem na naši spletni strani tudi recepte, ki jih bo vedno več in več – tudi ti jih lahko deliš z nami, z veseljem jih bomo objavili in pokusili pripraviti. Veganska domišljija je seveda brez meja.

Za hladilne izdelke pa ponujamo dostavo v posebnih hladilnih škatlah, ki ti omogočajo dostavo vegibasic, vegilam, sirov in še drugih izdelkov.  

Malo pobrskaj po naši spletni trgovini in prepričani smo, da se bo našlo tudi kaj zate. Če pa imaš kakšne posebne želje se pa lahko na nas obrneš in poskušali ti bomo ustreči ter bomo hvaležni za namige glede novih izdelkov. Našo ponudbo bomo stalno povečevali in izboljševali z novimi okusnimi veganskimi izdelki, tako da upamo da se večkrat oglasiš. Odprti pa smo tudi za ostale ideje, predloge, kritike in seveda pohvale.

Naša spletna trgovina KaMa se bo potrudila, da ti bo lahko ponudila vseskozi čim več novih izdelkov po ugodni ceni in s hitro dostavo.

Hvala za tvoje brskanje po spletni trgovini KaMa.