• PÜR GUM Wintergreen

Združuje okus zelene mete in poprove mete v neverjetni kombinaciji, ki ustvari močen, vznemirljiv, zdrav in dolgotrajen okus. Žvečilni gumiji PÜR GUM so slajeni izključno z Xylitolom in so popolnoma brez aspartama

Vsebina 12,6g

Sestavine: sladilo: Xylit (65%), žvečilna masa (z antioksidacijskim sredstvom E 306), gostilo: Gummi Arabicum, vlažilno sredstvo: E 422, naravne arome,voda, sredstvo za premaz: E 903

Napotek : prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Hranilna vrednost na 100g     
 Energijska vrednost  700 kJ / 169 kcal
 Maščobe  0g
 Od tega nasičene maščobe  0g
 Ogljikovi hidrati  66,0g
 Od tega sladkor  0,1g
 Beljakovine  0,1g
 Sol  0g

 

PÜR GUM je uspešnica na veganski zvečilni sceni.

S šestimi raznolikimi okusi ne skrbi PÜR GUM samo za užitek ob žvečenju ampak tudi njihova zavestna odločitev za odpoved aspartamu skrbi za zdravo noto in s tem je PÜR GUM priljubljen še posebej pri ozaveščenih ljubiteljih žvečilk.

Zakaj brez aspartama?

Aspartam je umetno sladilo, ki se nahaja v večini žvečilnih gumijih, pijačah in sladkarijah  brez sladkorja. Aspartamu pripisujejo veliko nezaželenih učinkov kot glavobol, vrtoglavico in nihanje razpoloženja ter slabost in motnje srčnega utripa – dejansko je  FDA (Food and Drug Administration) potrdila 92 naštetih simptomov, ki jih povzroča aspartam. 

PÜR GUM uporablja  Xylitol kot nadomestek sladilu. Xylitol je prav takega videza in okusa kot navadni sladkor pri tem a ima 40% manj kalorij in 75% manj ogljikovih hidratov!

Xylitol drži krvni sladkor na konstantnem nivoju in skrbi za zdravo ustno higieno s tem, da v ustih harmonozira ravnovesje med kislino in bazo, zmanjša tvorjenje zobnih oblog in zmanjša staranje zob za 80%.

Žvečilni gumiji PÜR GUM so  100% veganski in ne vsebujejo želatine ali čebeljega voska kot mnogi drugi žvečilni gumiji.

PÜR GUM Wintergreen

  • Šifra: 000063
  • Razpoložljivost: 2-3 dni
  • 1,85€

  • Brez DDV: 1,69€

Oznake: PÜR GUM, brez glutena