• PÜR GUM Pomegranate Mint

Združuje sadno noto granatnega jabolka z kančkom hladilne mete in prepriča s svojim dolgotrajnim sadno-svežim okusom. Žvečilni gumiji PÜR GUM so slajeni izključno z Xylitolom in so popolnoma brez aspartama.

Vsebina 12,6g

Sestavine: sladilo: Xylit (65%), žvečilna masa (z antioksidacijskim sredstvom E 306), gostilo: Gummi Arabicum, vlažilno sredstvo: E 422, naravne arome, kisline: jabolčna kislina in limonina kislina, sredstvo za premaz: E 903

Napotek : prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Hranilna vrednost na 100g     
 Energijska vrednost  780 kJ / 186 kcal
 Maščobe  0,7g
 Od tega nasičene maščobe  0,7g
 Ogljikovi hidrati  69g
 Od tega sladkor  0,1g
 Beljakovine  0,1g
 Sol  0g

 

PÜR GUM je uspešnica na veganski zvečilni sceni.

S šestimi raznolikimi okusi ne skrbi PÜR GUM samo za užitek ob žvečenju ampak tudi njihova zavestna odločitev za odpoved aspartamu skrbi za zdravo noto in s tem je PÜR GUM priljubljen še posebej pri ozaveščenih ljubiteljih žvečilk.

Zakaj brez aspartama?

Aspartam je umetno sladilo, ki se nahaja v večini žvečilnih gumijih, pijačah in sladkarijah  brez sladkorja. Aspartamu pripisujejo veliko nezaželenih učinkov kot glavobol, vrtoglavico in nihanje razpoloženja ter slabost in motnje srčnega utripa – dejansko je  FDA (Food and Drug Administration) potrdila 92 naštetih simptomov, ki jih povzroča aspartam. 

PÜR GUM uporablja  Xylitol kot nadomestek sladilu. Xylitol je prav takega videza in okusa kot navadni sladkor pri tem a ima 40% manj kalorij in 75% manj ogljikovih hidratov!

Xylitol drži krvni sladkor na konstantnem nivoju in skrbi za zdravo ustno higieno s tem, da v ustih harmonozira ravnovesje med kislino in bazo, zmanjša tvorjenje zobnih oblog in zmanjša staranje zob za 80%.

Žvečilni gumiji PÜR GUM so  100% veganski in ne vsebujejo želatine ali čebeljega voska kot mnogi drugi žvečilni gumiji.

PÜR GUM Pomegranate Mint

  • Šifra: 000061
  • Razpoložljivost: 2-3 dni
  • 1,85€

  • Brez DDV: 1,69€

Oznake: PÜR GUM, brez glutena